Частотніші питання

title

Чому Харківський національний університет було обрано для відкриття на його базі Центру біостатистичного програмування?

Маючи у своєму складі більш ніж 35 підрозділів і факультетів, Харківський національний університет – один із найстаріших і найпрестижніших навчальних закладів в Україні. Нашій програмі потрібні студенти з ґрунтовними знаннями прикладної математики, яка є на механіко-математичному факультеті. Біостатистика вимагає також знання фармацевтичної індустрії і клінічних досліджень, для цих курсів нами і були запрошені професори медичного факультету. Ми також запросили викладачів факультету іноземних мов для покращення знань англійської мови серед студентів.

Чи можу я бути студентом денного відділення?

Так, Ви можете бути студентом денного відділення і брати участь у програмі.

Що відрізняє програму біостатистики Центру біостатистичного програмування від інших подібних програм?

Наша програма унікальна! Це єдина біостатистична програма у Східній Європі, де студенти мають можливість і розвивати свої навички у прикладній статистиці, і навчатись клінічному SAS-програмуванню на реальних проектах. Experis та Intego Group об’єднали свої зусилля, щоб передати студентам свій досвід в галузі біостатистики і аналізу клінічних досліджень, накопичений протягом більш ніж 30 років.

Який сертифікат я отримаю від Харківського національного університету?

Студенти отримають сертифікат Харківського національного університету і сертифікат Центру біостатистичного програмування про завершення курсу програми. Ті студенти, які отримають більш ніж 70% за фінальні тести, матимуть можливість отримати професійний сертифікат базового програмування SAS для SAS 9′ від SAS-Інституту.

А якщо я не хочу будувати кар’єру в фармацевтичній сфері?

Не проблема! Фармацевтика – це лише частина програми. Якщо Ви вирішите, що фарміндустрія не для Вас, Ви все одно будете володіти глибокими знаннями SAS і статистичного аналізу, які відкриють Вам двері в інші сфери, такі як фінанси, банківська справа, торгівля і логістика і багато інших.

Чи обмежена кількість місць для участі у програмі?

Так, через технічні обмеження, кількість людей у групі цього року складатиме лише 15 студентів.

Чому саме SAS?

SAS, визнаний в усьому світі, встановлює стандарт в індустрії аналізу клінічних досліджень. Це єдиний продукт, офіційно схвалений  Американським управлінням з регулювання  якості харчових і лікарських препаратів як стандарт клінічних досліджень. Ми доклали зусиль для встановлення академічного партнерства між Харківським національним університетом і SAS-Інститутом, і це співробітництво дозволяє нам запропонувати нашим студентам унікальну можливість стати експертами у використанні програмного забезпечення, стандартного для даної сфери. За посиланням Ви можете знайти більше інформації про використання SAS у сфері медико-біологічних наук та в інших галузях.

BIOSTAT CENTER - THE CENTER FOR BIOSTATISTICAL PROGRAMMING
© Intego Group, LLC. All rights reserved.